Partners

Partners Gordijnbestek.nl

Image

Lensen Projectinrichters

Lensen Projectinrichters biedt, als één van de grotere totaalinrichters in Nederland, al ruim 35 jaar resultaatgerichte en praktische oplossingen afgestemd op de eisen van uw werk- of leefomgeving. Zij is expert op het gebied van interieurinrichting binnen de segmenten Health, Leisure, Living en Office. Altijd vanuit de filosofie: Lensen surrounds You.

Met eigen mensen zorgt zij voor een professionele begeleiding en realisatie van de totaalinrichting van projecten. Zowel op het gebied van meubilair, vloer- en raamdecoratie, zonwering als verlichting en interieurbetimmering.

Image

EromesMarko

EromesMarko is de onderwijsspecialist en ontwerpt, levert en produceert creatieve oplossingen voor leer- en werkomgevingen. Inrichten is haar passie. Naast productie spelen advies en creativiteit een belangrijke rol. EromesMarko denkt graag met u mee over een omgeving waar het prettig is te leren en te werken, waarbij uw inrichtingswensen centraal staan.

 
Image

Goelst

Goelst is een Nederlandse producent van gordijnrail systemen, gevestigd in Ede. Met meer dan dertig jaar ervaring biedt Goelst een breed programma van kwalitatief zeer hoogwaardige, veelzijdig inzetbare gordijnrails, geschikt voor alle plafond-, wand- én gordijnsoorten.
Met een eigen productontwikkeling-, montage-, project- en serviceafdeling is het bedrijf in staat nagenoeg elke vraag op het gebied van gordijnrails te beantwoorden. Niet voor niets staat Goelst voor maatwerk, innovatie en vakmanschap.

Goelst producten komt u tegen in onder andere ziekenhuizen, hotels, luxe jachten, woningen en kantoren.

Image

JM

JM is een gewaardeerde en gerespecteerde aanbieder van vloer-, wand- en raambekleding, zowel functioneel als decoratief. Want vloer-, wand- en raambekleding verbinden de inrichting, maar het verbindt ook mensen. Beide vormen van bekleding kunnen elkaar aanvullen en versterken. U moet zich prettig voelen op de plek waar u werkt, consumenten ontvangt, deals sluit of ontspanning zoekt. Een totaalplaatje waarover JM graag adviseert met drie speerpunten: kwaliteit, creativiteit en klantbinding. JM ontstaan vanuit vakmanschap.

 
Image

Stas

STAS picture hanging systems is ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige ophangsystemen voor schilderijen en andere wanddecoraties. Denk bijvoorbeeld ook aan klokken, prikborden en tekeningen.
Met STAS wordt uw wandinrichting flexibel en blijven wanden onbeschadigd. STAS levert wereldwijd aan huiseigenaren en aan prestigieuze musea, galerieën, universiteiten en overheidsinstellingen.

Kortom: STAS… een naam die blijft hangen!

 
Image

Thibor

Thibor is al meer dan 60 jaar een specialist op het gebied van projectinrichting. Actief in de zorg, het onderwijs, bij de overheid en in het bedrijfsleven, maar ook de particulier kan bij Thibor terecht. Met een team van 43 vakbekwame medewerkers staan zij dagelijks klaar om opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen. Vanaf het idee tot en met de realisatie van een project denkt zij met de klant mee en stelt de klant centraal. Thibor biedt u een betrokken projectinrichter met gevoel voor uw individuele oplossing.

 
Image

Hilbrink Projectstoffering

Hilbrink projectstoffering in Hoofddorp is gespecialiseerd in het plaatsen, verwerken, installeren en onderhouden van diverse soorten vloeren en zonweringsystemen. In haar werkwijze staan de klant en het leveren van service en kwaliteit altijd centraal. Met iedere klant wordt meegedacht, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en snel schakelen bij veranderende situaties voorop staan.
Hilbrink voert haart projecten altijd strak, nauwkeurig en correct uit. Met oog voor het milieu, door materialen te hergebruiken en er bijvoorbeeld milieuvriendelijke tapijttegels van te maken. Ook let zij scherp op het produceren van afval en een verantwoorde verwerking hiervan. Hilbrink is ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van het VCA-bedrijfscertificaat.