Werkwijze

Uw wensen gratis vertaald naar een compleet gordijnenbestek

Aan welke raamdecoratie zit u te denken voor uw leefomgeving en wat geniet uw voorkeur?
Aan welke eisen qua kwaliteit en type stoffen moet deze voldoen? Welke fabrikant heeft voor u het beste aanbod op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding?

Flexibel en op maat

GordijnBestek.nl biedt dè oplossing: een bestek plus matenplan en verzamelstaten. Hiermee kunt u diverse partijen uitnodigen een aanbieding te maken. GordijnBestek.nl kan eveneens een deskundige aanbieding doen voor uw raamdecoratie.

Om tot een gedegen advies te komen, doorlopen we onderstaande stappen:

DE VOORDELEN

  • Onafhankelijk advies op maat

  • Jarenlange ervaring

  • Keuze uit topmerken

  • U bepaalt wat u koopt

  • Bespaart tijd

  • Geheel kosteloos

INVENTARISATIE

Wat zijn uw wensen op het gebied van raamdecoratie en aan welke eisen moeten die voldoen?
Nadat wij door u zijn uitgenodigd een kosteloos gordijnbestek te maken, komen wij graag bij u langs op locatie voor een eerste inventarisatie.
Daar nemen wij met u door wat uw ideeën zijn ten aanzien van producten en kleuren.

KEUZETRAJECT STOFFEN

Op basis van de inventarisatie ontvangt u een advies over de stoftypen en kwaliteiten van verschillende fabrikanten, alsmede andere vormen van raamdecoraties, zoals rolgordijnen, horizontale jaloezieën enz.
Tevens geven we de verschillen in kwaliteit en richtprijzen aan en kunnen u die laten zien door stalen te tonen.

STYLING

Ondersteuning door stylisten ten aanzien van kleur en sfeer.
Om een definitieve keuze te maken uit de toe te passen stoffen en kleuren, verzorgen onze stylisten een presentatie. Zo krijgt u een indruk van het uiteindelijke resultaat en een goed sfeerbeeld. Het totaalplaatje zien, maakt het voor u eenvoudiger de juiste keuze te maken.

MATENPLAN EN CONFECTIE

Opname van de maten en het opstellen van een matenplan.
Op basis van de definitieve raamdecoratie-keuzes nemen wij de exacte maten op. Dit kan zijn van een bouwtekening of op de locatie zelf om een matenplan op te stellen. Op basis daarvan ontstaat een totaaloverzicht.

De confectie vindt plaats bij gerenom-meerde bedrijven met geautomatiseerde logistieke trajecten. Altijd met een strenge kwaliteitscontrole en zorg voor het milieu.

COMPLEET BESTEK

Op basis van het matenplan wordt het complete gordijnbestek gemaakt inclusief verzamelstaat en offerteformulier. Eventueel in samenspraak met een fabrikant. In het bestek zijn de confectiewijze en het gebruik van de diverse typen rail verwerkt. Daarin kunnen ook andere zaken worden vermeld zoals schilderijrail met de daarbij behorende ophangsets. Partijen die u vervolgens uitnodigt voor het maken van een offerte, dienen deze te maken op basis van de invulformulieren, waardoor het vergelijk voor u eenvoudig is.

MONTAGE

Als deskundige partij voorziet GordijnBestek.nl u graag van een aanbieding voor uw raamdecoratieproject.
Als u een partner van GordijnBestek.nl de opdracht gunt, monteren we bovendien de rails en hangen de gordijnen bij u op. Onze teams zijn uitgerust met de juiste kennis en ervaring. U krijgt één vast aanspreekpunt. Een strakke planning garandeert een zo geruisloos mogelijk uitvoeringstraject, zowel in bestaande als nieuwbouwsituaties. Zo kost het u zo min mogelijk tijd en is uw project in vertrouwde handen.