Waarom GordijnBestek.nl?

Een kosteloos deskundig en onafhankelijk advies!

Bij het uitzoeken van de juiste raamdecoratie moet u veel keuzes maken. Wat zijn uw wensen en welke mogelijkheden zijn er. Wat voor kwaliteiten en stoftypen zijn er op de markt en aan welke eisen moeten de stoffen voldoen? Daarnaast biedt een meterprijs vaak onvoldoende inzicht in het werkelijke kostenplaatje. Hoe weet u welke fabrikant u het meest passende aanbod doet op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding?

Keuze uit topmerken

Voor deze vragen hebben wij dè oplossing: een bestek inclusief matenplan en verzamelstaten, waarmee u diverse partijen kunt uitnodigen om een aanbieding te maken. De partners van GordijnBestek.nl kunt u hierbij natuurlijk ook betrekken.

DE VOORDELEN

  • Onafhankelijk advies op maat

  • Jarenlange ervaring

  • Keuze uit topmerken

  • U bepaalt wat u koopt

  • Bespaart tijd

  • Geheel kosteloos

WAT IS GORDIJNBESTEK.NL?

GordijnBestek.nl is een initiatief van projectinrichters die al decennia actief zijn op het gebied van raamdecoratie.

De aangesloten partners van GordijnBestek.nl ondersteunen u in het opstellen van een begroting, maar ook in het maken van de juiste keuze voor wat betreft gordijnen en andere raamdecoratie. Desgewenst zelfs uit te breiden met een schilderij- ophangsysteem.

WAAROM EEN ONAFHANKELIJK BESTEK?

Als projectinrichters zijn we geïnteresseerd in projecten met de juiste combinatie van producten, prijs en de gewenste uitstraling. Een gordijnenbestek vanuit een fabrikant belemmert uw keuzevrijheid, doordat vooraf al een keuze gemaakt wordt voor een bepaalde collectie. Met een gordijnbestek van GordijnBestek.nl houdt u deze keuze open en hebt u een vrije merkkeuze binnen uw project. Dus onafhankelijk van een bepaalde fabrikant.

WAAROM ADVIES?

Er zijn vele tientallen fabrikanten van gordijnstoffen met brede en uitstekende collecties. Uiteraard wilt u de juiste kwaliteit kiezen voor de beste prijs. Gordijnbestek.nl kijkt of de kwaliteiten voldoen aan uw eisen en wensen op het gebied van transparantie, geluidabsorptie, isolatie en andere effecten zoals reiniging en brandbestendigheid.
Ook het type rail en de wijze van confectie, worden in ons advies voor u meegenomen.

EN KOSTELOOS BESTEK ONTVANGEN?

De partners van Gordijnbestek.nl hebben uitstekende referenties op het gebied van raamdecoratieprojecten.
U ontvangt een deskundig advies met de keuze uit topmerken.

Met het bestek bepaalt u zelf waar u een offerte aanvraagt. Uiteraard voorzien de partners van Gordijnbestek.nl u ook graag van een passende aanbieding.